Palatinus Tünde

Palatinus Tünde - személyi edző

Palatinus Tünde vagyok, és már több mint 24 éve a fitness, a konditermek világában élek. 1995 óta dolgozom konditeremben, különböző munkakörökben, recepciósként, üzletvezetőként, szakmai vezetőként, és természetesen személyi edzőként is.

A szakmai elméleti tapasztalataimat a Semmelweis Egyetem felsőfokú testépítő-fitness-erőemelő szakedzői képzésen szereztem meg, amit 2005-ben jeles diplomával zártam. Ezt követően 3 évig nappali tagozatos, OKJ-s végzettséget adó edzőképző iskolában voltam szaktanár. Több mint 8 tantárgyat tanítottam, a szakmai gyakorlati képzés mellett például sporttáplálkozást, táplálék kiegészítői szakismereteket, edzéselmélet és módszertant, speciális edzéstervezést, sportpedagógiát.

1999 óta foglalkozom versenyző felkészítéssel, mind fitness, fitness forma és testépítő kategóriákban indulnak versenyzőim, akik számos sikeres versenyt tudhatnak maguk mögött hazai és nemzetközi szinten egyaránt. Jó pár éve már a Palatinus Team színeiben állhatnak a versenyzőim a színpadra.

1999 óta a testépítő és fitness versenyeken bíróként is részt veszek, több hazai és nemzetközi verseny szervezésében és lebonyolításában is aktívan részt vettem.

10 évet folyamatosan versenyeztem fitness kategóriában, ez idő alatt számtalan Magyar Bajnoki és Nemzetközi Kupagyőzelmet tudhatok magaménak, emellett másfél évi profi ligás versenyzés, egy EB arany, két EB ezüst, és egy VB aranyérem szerepel a helyezéseim listájában. Versenyzői pályafutásomat a 2005-ös, Trofeo due Torrei kiemelt olasz nagydíj győzelmével zártam.

A napjaimat a szakmai cikkek írása mellett, Online Alakformálással, és szaktanácsadással, és persze versenyzőfelkészítéssel töltöm. Emellett újra a személyi edzések tartásával is foglalkozom - minden, ami fitness, ami egészséges életmód és sport.

Mottóm: „A legnagyobb siker az, ha Önmagadat tudod legyőzni!”

Ha úgy érzed, hogy az én szakmai segítségemmel szeretnéd megvalósítani azt a formádat, amiben jól érzed magad, akkor keress bizalommal!

Elérhetőségem:

06/20-2759090

palatinustunde@gmail.com