óráink

Zumba®A Zumba® vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal, széles körű világtáncokkal tarkított fitness program. Zene, ritmus, tánc, alakformálás, vidámság, egy jó csapat, stressz-oldás és sok-sok pozitív energia…

tovább...

Spinning


A Spinning egy zenére, edzői vezetéssel, csoportosan végzett teremkerékpározási tréning. Egy szabványosított, jól követhető, zenés óra rögzített Spinning kerékpáron.

tovább...

Zsírégető


Közepes intenzitású aerob óratípus, a folyamatos mozgás a hangsúlyos ennél az edzésformánál. A pulzusszám az egész edzés alatt közepesen magas tartományban van, ezzel biztosítva a zsírégető hatást.  
Nem koreografált óratípus, ezért könnyen követhető az óra menete, így kezdőknek is ajánlott. 
 

tovább...

Spinracing

A spinracing egy kreatív, csoportos, zenés kerékpáros kardió edzésprogram. Az egész testet átmozgatja. A tekerés, az ellenállás mellett karhajlításokkal a felsőtest izmait is fejleszti, a váll- és karizmokat is erősíti.
 

tovább...

Zumba kids

Hogy mire jó a zumba kids? 

tovább...

Köredzés

Munka és teljes pihenős szakaszok váltják egymást az óra alatt. Előnye, hogy eltérő kondíciójú emberek is végezhetik egyszerre. A köredzés állomásait különböző jellegű gyakorlatokból állítjuk össze.
 

tovább...

Cross training

Az edzéseink alapvető felépítése...

tovább...

Baba-Mama tornaA Baba-Mama torna egy remek közös program Mamának és Babának.
Elsősorban azért, mert nem kell senkinek sem vigyázni a babára, míg anyuka tornázik.
Sokan azt gondolják, hogy a Baba-Mama torna azt jelenti, hogy a gyermekeket tornáztatjuk, vagy hogy a gyermekekkel tornázunk. Nálunk ez nem így van, itt anyuka tornázik és a gyermeke ott van mellette végig. A gyermekeknek játékokat szoktak hozni a szülők és így kisebb fajta "játszóház" alakul a csemetéknek.
valamint:
A gyerekek, már egészen kis korukban megismerkednek a rendszeres mozgással, ha most még csak megfigyelőként is és jó előkészítő a közösséghez szoktatáshoz is.
Az anyukák is társaságban vannak, az órák után remek alkalmuk van a gyermekekkel kapcsolatos problémájuk megbeszélésére, vélemények kicserélésére.
Hivatalosan 12 hetes kortól lehet jönni a picikkel, ha anyukával minden rendben van.