óráink

Zumba®A Zumba® vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal, széles körű világtáncokkal tarkított fitness program. Zene, ritmus, tánc, alakformálás, vidámság, egy jó csapat, stressz-oldás és sok-sok pozitív energia…

tovább...

Spinning


A Spinning egy zenére, edzői vezetéssel, csoportosan végzett teremkerékpározási tréning. Egy szabványosított, jól követhető, zenés óra rögzített Spinning kerékpáron.

tovább...

Zsírégető


Közepes intenzitású aerob óratípus, a folyamatos mozgás a hangsúlyos ennél az edzésformánál. A pulzusszám az egész edzés alatt közepesen magas tartományban van, ezzel biztosítva a zsírégető hatást.  
Nem koreografált óratípus, ezért könnyen követhető az óra menete, így kezdőknek is ajánlott. 
 

tovább...

Köredzés

Munka és teljes pihenős szakaszok váltják egymást az óra alatt. Előnye, hogy eltérő kondíciójú emberek is végezhetik egyszerre. A köredzés állomásait különböző jellegű gyakorlatokból állítjuk össze.
 

tovább...

Cross training

Az edzéseink alapvető felépítése...

tovább...

Baba-Mama tornaA Baba-Mama torna egy remek közös program Mamának és Babának.
Elsősorban azért, mert nem kell senkinek sem vigyázni a babára, míg anyuka tornázik.
Sokan azt gondolják, hogy a Baba-Mama torna azt jelenti, hogy a gyermekeket tornáztatjuk, vagy hogy a gyermekekkel tornázunk. Nálunk ez nem így van, itt anyuka tornázik és a gyermeke ott van mellette végig. A gyermekeknek játékokat szoktak hozni a szülők és így kisebb fajta "játszóház" alakul a csemetéknek.
valamint:
A gyerekek, már egészen kis korukban megismerkednek a rendszeres mozgással, ha most még csak megfigyelőként is és jó előkészítő a közösséghez szoktatáshoz is.
Az anyukák is társaságban vannak, az órák után remek alkalmuk van a gyermekekkel kapcsolatos problémájuk megbeszélésére, vélemények kicserélésére.
Hivatalosan 12 hetes kortól lehet jönni a picikkel, ha anyukával minden rendben van. 

Aerobik

Alacsony intenzitású ,alap aerobik óra melyben az ízületeket kímélve fejlesztjük a légző és keringési rendszerünket

tovább...