Domonkos Dávid

Domonkos Dávid - Funkcionális Training

Miért jársz jól ha az én edzéseimet választod?
Óvodás korom óta sportolok, úszással kezdtem, amit 9 év vízilabda követett. Ezután pár évig belevetettem magam az edzőtermek világába, majd 4 és fél évet kickboxoltam, ami örök szerelem marad.
Több mint 2 éve foglalkozom saját testsúlyos edzéssel és a legújabb mániám a kettlebell. És egészen biztosan nem állok meg itt.

Amint látod elég sok mindent kipróbáltam már. A sok év tapasztalata alapján olyan edzéseket tervezek amelyek az én nézőpontom szerint a lehető leghatékonyabbak. Kipróbáltam rengeteg féle edzés módot, diétát, jobbakat és rosszabbakat. Rengeteg mindent leteszteltem már saját magamon. Neked nem kell 20 évet eltöltened ezzel, tanulhatsz a hibáimból. Szívesen átadom a tapasztalataimat.

Persze a csoda veled se egy hét alatt fog megtörténni, időre van szükséged, hogy átváltozz, elérd a kitűzött céljaidat. Azt se ígérem, hogy egyszerű lesz, mert ez igenis kitartást és sok munkát igényel. De ha elhatároztad magad, akkor közösen biztosan hamarabb érjük el a célodat, mintha csak egyedül csinálnád