Tóth Eszter

Tóth Eszter - M.A.X. Training

Fitness Instruktor (Fitness Company)
M.A.X. trainer (Star Education)
Táplálkozás és Életmódtanácsadó (Fitness Company )

Mindig is mozgékony gyerek voltam, akrobatikus rock&roll ,lány formációkban táncoltam, már egész kiskorom óta. Majd jött a konditermi edzés és a súlyok szeretete, ami továbbra is változatlan ,de éreztem ,hogy hiányzik valami igazán pörgős, az állóképességemnek valami igazi próbatétel, így találtam rá a M.A.X. edzésre.

A M.A.X. egy nagyon intenzív, intervall jellegű, atlétikus, állóképesség fejlesztő tréning. Az egész testet átmozgatjuk  vele mindössze 30 perc alatt. Nagyon magas kalóriafelhasználást, gyors állóképesség  javulást és erő növekedést, érhetünk el a hatására.
 A M.A.X. órákat szívesen ajánlom azoknak, akik nem szeretik a bonyolult, koreografált órákat, vagy akiknek kiegészítésre van szüksége ,egy kötöttebb sport mellé. Valamint azoknak ,akik szeretik a pörgést és egy remek csapat tagjává akarnak válni.

Egy hónapon keresztül végzünk egy blokkot, azaz mindig tudod mire számíthatsz az órán, hiszen egy hónap alatt már elsajátítod a nagyon egyszerű „koreográfiát”, ami itt kihívás az nem a lépések megtanulása lesz, hanem a helyes precíz kivitelezés, és a tempó felvétele ! Az órát a 30 perces M.A.X. blokk után még kiegészítem egy kis extra hasizom edzéssel, majd nagy hangsúlyt fektetünk a nyújtásra, hiszen a nyújtás éppen olyan fontos az izmainknak, mint maga az edzés szakasz. 
Amire szükséged lesz az egy törölköző, víz, és kitartásod .

Remélem felkeltette az érdeklődésed ez az új óra típus, és az edzésen találkozunk!