Katona Viktória

Katona Viktória - Kangoo edző

Gyerekkorom óta rendszeresen sportolok, iskoláimat is a sport szellemében választottam. A főiskolán először az aerobik oktatói, majd kosárlabda sportedzői képesítést is megszereztem. A versenyszerű kosárlabdázás befejeztével szükségem volt egy hasonlóan örömteli, dinamikus és élvezetes mozgásformára, amit a kangoo-ban találtam meg. Ez a „szerelem” azóta tart és az egyik kedvenc mozgásformámmá vált.
A legfőbb célom, hogy átadjam azt a pozitív életérzést és őrült hangulatot, amit a kangoo ad Nekem! Nem utolsó sorban hihetetlenül hatékony is, javítja az állóképességet, rengeteg kalóriát éget, csökkenti a testzsír arányát és feszesebbé, tónusosabbá teszi az alakot. ;)
Szeretem látni, ahogy a mindennapi stressztől, munkától megfáradt emberek arcára mosolyt csalok és újult erővel, tele pozitív energiával, távoznak a teremből.
 
Végzettségeim:
2005. Aerobik sportoktató – Nyugat-magyarországi Egyetem (volt BDF)
2006. Kosárlabda edző – Nyugat-magyarországi Egyetem (BDF)
2006. Testnevelő tanár – Nyugat-magyarországi Egyetem (BDF)
2013. Kangoo Power oktató – Kangoo Club Hungary
 
Amit a kangoo-ről tudni érdemes:

  • hatásosabb, mintha sima cipőben mozognál, a felmérések szerint 25 százalékkal több kalóriát éget el!!
  • rövid idő alatt látványos változás a popsi, csípő, comb és vádli izmainál!
  • rehabilitációs célokra fejlesztették ki, így kíméli az izületeket,
  • csökkenti a stresszt,
  • fokozza az állóképességet, erősíti a szívet és a tüdőt, javítja az anyagcserét,
  • szórakoztató, dinamikus, jó hangulatú!
 
Az órám menete:
Nagyjából megegyezik egy hagyományos aerobik óra menetével: 10 perces bemelegítést követően az aerobik alaplépéseit variálva nagyjából 25-30 perces aerob rész következik. Ennek a lényege, hogy magasabb pulzustartományban beinduljon a zsírégetés. Az óra második felében tempózások és erősítések követik egymást, majd ezután jön a levezetés.
Amit mindenképp hozz magaddal: hosszúszárú, puha zoknit, így a cipő műanyag borítása nem töri fel a lábad, vizet és a törölközőt.
Gyere és próbáld ki Te is csütörtökönként 19 órától!