óráink

115 Official

A 115 egy saját testsúlyos edzésre épülő edzésmetodika.
Egy egész testet átmozgató edzés, ahol az arányos, esztétikus és jól terhelhető, egészséges fizikum kiépítése a fő célunk.
Az edzések által az összes főbb izomcsoport felépítésén dolgozunk.
Nagy hangsúlyt fektetünk az izületi előkészítésre, korrekciós gyakorlatokra, melyek folyamatos gyakorlása és ismétlése mellett, javul a tartásunk, a sérülések gyakoriságát redukáljuk.

tovább...

Funkcionális tréning

Mi is a funkcionális edzés?
​Egy olyan edzésforma aminek az alapját azok a mozdulatok képezik, amiket minden nap végzünk. Guggolások, húzások, nyomások. Az edzések alatt egy gyakorlattal több izomcsoportot is meg tudunk dolgoztatni, ezért a fejlődés is látványos lehet.

tovább...

TRX

A funkcionális edzésmódszereké a jövő, használd a tested a gépek helyett!
A TRX edzés előnyei: rendkívül széles felhasználhatóság,- erőt és állóképességet fejleszt egyszerre, – folyamatosan dolgoznak a stabilizáló izmok.

tovább...

Saját testsúlyos edzés

A saját testsúlyos edzés egyik legnagyobb előnye, hogy nincs szükség eszközökre, vagy egyéb kiegészítőkre.
A saját testsúlyos edzés, szálkás funkcionális izomzatot hoz létre. Mivel saját testsúlyunkkal terheljük a testünket, ezért hihetetlenül erős, arányos és szépen kidolgozott lesz az izomzatunk. Ezzel az edzés típussal kiegyensúlyozhatjuk testünk arányait.

tovább...

Cross kondi

A cross kondi pörgős, ütemes zenére végzett erősítő és zsírégető óra. Kezdőknek, haladóknak, fiataloknak, időseknek, nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott óratípus. 

tovább...

Max Tréning

Maga a tréning egy kb. fél órás, nagyon erős edzésmódszer, mely mindig begyakorlott, konkrét gyakorlatsorokból áll össze. Hatékonysága abban rejlik, hogy az állóképességet nagyon nagymértékben fejleszti, erőt és mozgáskoordinációt eredményezve.

tovább...

Dinamikus Jóga

3D Yoga – Dinamikus jóga
A 3D Yoga egy nagyon jó út azoknak , akik a fizikai oldalról szeretnének ismerkedni a jóga világával.
A klasszikus ászanákra felépített, áramlásszerűen végzett gyakorlatsorokból álló óra, amit igazi kihívás végigcsinálni annak ellenére, hogy a mozgás üteme lassú.

  

tovább...